Από την Ελλάδα στο Τορόντο ταξίδεψαν ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσσυ Μάλφα και ο Θοδωρής Αντωνιάδης για την τρίτη διοργάνωση του Greek International Film Festival Tour στον Καναδά.

11 πόλεις του Καναδά συμμετέχουν στο φεστιβάλ που διαρκεί από τις 29 έως τις 8 Οκτωβρίου στο οποίο θα προβληθούν πάνω από 40 ταινίες.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μιλήσει στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη για το γεγονός ότι του προτάθηκε το καλοκαίρι να συμπαρουσιάσει τα βραβεία GIFFT.

Μάλιστα η δικηγόρος και ραδιοφωνική παραγωγός Ντόρα Κονόμη με την οποία συμπαρουσίασαν τη βραδιά φρόντισε να τον «συστήσει» στο κοινό κάνοντάς του μερικές σύντομες ερωτήσεις.

Η ταινία «Η δεξιά τσέπη του ράσου» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Αντωνιάδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν ανάμεσα σε εκείνες που προβλήθηκαν στο φεστιβάλ.

Η υπόθεση της ταινίας «Η δεξιά τσέπη του ράσου»

Ένας μοναχικός καλόγερος προσπαθεί να διαχειριστεί την αβάσταχτη λύπη και μοναξιά που ξαφνικά και αναπάντεχα επιστρέφουν, όταν χάνει τη μοναδική συντροφιά του, τη σκυλίτσα του. Εντονότατα συναισθήματα θα τον κάνουν να «συνομιλήσει» με το παρελθόν του και με αυτή την «ταπεινή», για πολλούς, αφορμή να καταλάβει πολλά και να επανατοποθετήσει την πορεία και τη ζωή του.

Δείτε φωτογραφίες από τις στιγμές τους στο Τορόντο:

Φωτογραφίες: Instagram/ bessy.malfa, thodoris_antoniadis, doralicious23, nikosmoutsinas

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ