Μετρούν 18 χρόνια κοινής ζωής, έχουν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ στον γάμο. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα – αλλά και χαμηλών τόνων – ζευγάρια της ελληνικής showbiz που σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αποκάλυψε και ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αλλά πλησιάζει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είναι μερικά πράγματα που όταν κάτι δοκιμαστεί και όλα τα πράγματα και ο γάμος έχουν μια σημασία. Για εμάς είναι σημαντικό και θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε», ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

Ο γιος τους και τα 18 χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι μετρά 18 χρόνια μαζί. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» μάλιστα, η Έλενα Τοπαλίδου είχε αναφέρει: «Πριν από την γνωριμία μας, ήμασταν δύο άνθρωποι μόνοι, κατάμονοι. Όποτε υπήρξαμε δύο μονάδες που δεν θέλαμε πολλά πολλά. Μας πήρε λίγος χρόνος, αλλά αμέσως καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν υπέρβαση να κάνουμε οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά» κεί είπε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια σχέση «έντονη» με χτυποκάρδι ερωτικό:

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον Πέτρο, που βρίσκεται στη φάση της εφηβείας αυτήν τη στιγμή. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο, η περήφανη μαμά είχε πει για τον γιο της: «Η οικογενειακή ζωή του σπιτιού μας ομολογώ ότι είναι ευτυχισμένη. Και όχι συμβιβασμένη. Καθόλου όμως. Με τα χαλιά που τραβιούνται για να ξαναδείς πράγματα, με τον γιο μας ένα παιδί πολύ ανεξάρτητο και πολύ έξυπνο συναισθηματικά, που βοηθά και τους υπόλοιπους στην οικογένεια.

Ο Πέτρος έχει συναισθηματικό ταλέντο. Είναι ένα πλάσμα με πολύ μεγάλο δώρο, από ψηλά. Ποτέ του δεν είχε κόμπιασμα για τίποτε. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει όμορφα στη ζωή του».

Το ζευγάρι με τον 15χρονο γιο του.

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση του Πέτρου, η Έλενα Τοπαλίδου έμεινε έγκυος, αλλά δεν κατάφερε να φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της. «Ήθελα πάρα πολύ κι άλλο παιδάκι. Αλλά το έχασα, τρία χρόνια μετά τον Πέτρο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν κοριτσάκι, 5 μηνών στην κοιλιά μου και χρειάστηκε να το γεννήσω κάπως για να το πάρουν. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκλαψα πολύ. Τρόμαξε και ο Νίκος λίγο και δεν έγινε μετά», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ! η σύντροφος του Νίκου Κουρή.

Από την πλευρά του, ο Νίκος κουρής αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό για τον 15χρεονο γιο του: «Είμαστε τυχεροί για τον γιο μας, είναι ήρεμος απλά περιμένουμε πώς θα ‘’σκάσει’’ η εφηβεία. Έχει πάει μόνος του διακοπές αλλά μας ενημερώνει».

Ο έρωτας και ο θαυμασμός του ενός στον άλλο

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν μια σχέση με τα εύκολα και τα δύσκολα, αλλά με πολύ σεβασμό, όπως είχε αποκαλύψει ο πρωταγωνιστής του IQ160 στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

«Είναι σημαντικό στο ζευγάρι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Όταν θαυμάζεις τον άλλον σταματάς να είσαι ανταγωνιστικός. Αν θαυμάζεις χαίρεσαι με την επιτυχία του άλλου, ό,τι και αν δουλειά κάνει. Είναι δύσκολο να βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο. Αν θαυμάζεις τον άλλον, βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω και αν βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω, έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό: Στην αγάπη», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρής, αποκαλύπτοντας το μυστικό της ευτυχισμένης και μακροχρόνιας σχέσης του με την Έλενα Τοπαλίδου.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: Παντρεύεται με την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ