Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε μια πράξη που στις μέρες μας αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Κατάφερε να ζεστάνει κυρίως την καρδιά ενός άστεγου.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος. Ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τι συνέβη ώστε να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο ο κ. Ηλίας βρισκόταν ακόμα εκεί.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τον πήρε προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να τελειώσει ο χιονιάς ενημερώνοντας τους followers του. Παράλληλα ζήτησε από όποιον θα ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Μια καταπληκτική χειρονομία του που προκαλεί τον θαυμασμό.

Η χιονιάς ξεκίνησε στην Αττική νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Οι προβλέψεις έλεγαν ότι η χιονόπτωση θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο η κακοκαιρία «Ελπίδα» άρχισε να δείχνει από νωρίς το πρωί τα «δόντια» της.

Το χιόνι φέρνει χαρά σε όλους και δημιουργεί τη διάθεση να παίξεις σαν παιδί λίγο χιονοπόλεμο. Ωστόσο, πέρα από τις όμορφες εικόνες που βλέπουν, πολλοί είναι εκείνοι που εφιστούν την προσοχή, για όσους προτίθενται παρά τις προειδοποιήσεις από την Πολιτική Προστασία να κινηθούν στους δρόμους.

Αν και για τους περισσότερους η εβδομάδα ξεκίνησε με εκπλήξεις, για κάποιους άλλους, ο χιονιάς δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Οι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Αττική Οδό και έχουν παγώσει. Ανάμεσά στους και η η Φωτεινή Πετρογιάνη η οποία βρίσκεται εκεί οκτώμισι ώρες. . Η Φωτεινή Πετρογιάννη, όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί, φοβάται ότι θα μείνει εκεί όλο το βράδυ.

Για κάποιους όμως ο χιονιάς δημιούργησε και προβλήματα ηλεκτροδότησης, όπως παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι μια από αυτούς καθώς, είναι εγκλωβισμένη και χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Έτσι η παρουσιάστρια, όπως έγραψε και στον λογαριασμό στης στο Twitter είναι χωρίς ρεύμα στους -5 βαθμούς. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου, έγραψε: «Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ..»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ