Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές, αλλά και στην οικογένειά του.

Τι είπε για τον πατέρα του και την προσωπική του ζωή;

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν θα πήγαινε καλεσμένος στον επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο πατέρας σου απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι αν είναι να πάει σε γάμο ομόφυλου ζευγαριού, θα πάει για να γελάσει.

«Διαφωνώ σε πολλά με τον πατέρα μου. Εκείνος έχει τις απόψεις του και εγώ τις δικές μου, αλλά δεν μπορώ να τον κατακρίνω. Γεννήθηκε το 1943, υπήρχε τρομερή φτώχεια στην Ελλάδα και έζησε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε πιο μειλίχια αυτούς τους ανθρώπους. Ωστόσο θεωρεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ικανός ως πολιτικός».

Η προσωπική σου ζωή παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα 38 σου, έχεις νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

«Αρχικά, αυτή την ανάγκη πρέπει να σ’ τη βγάλει ο άνθρωπος που μοιράζεσαι τη ζωή σου, αλλά και να είσαι και εσύ έτοιμος. Προσωπικά νιώθω μια ανασφάλεια με όσα συμβαίνουν γύρω μας και σκέφτομαι: “Αν κάνω παιδιά, σε τι κόσμο θα τα φέρω;”. Μέχρι στιγμής πάντως δεν το έχω νιώσει».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ