Η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, εδώ και ώρες είναι εγκλωβισμένη από την κακοκαιρία στην Αττική Οδό, όπως και εκατοντάδες άλλοι οδηγοί.

Οι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους και έχουν παγώσει. Ανάμεσά στους και η η Φωτεινή Πετρογιάνη η οποία βρίσκεται εκεί οκτώμισι ώρες. Η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και για τους περισσότερους η εβδομάδα ξεκίνησε με εκπλήξεις, για κάποιους άλλους, ο χιονιάς δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Η πρώτη της ανάρτηση έκανε λόγο για 4 ώρες εγκλωβισμού που αργότερα έγιναν 6 και 8 και ακόμα δεν φαίνεται να αλλάζει η κατάσταση. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί, φοβάται ότι θα μείνει εκεί όλο το βράδυ.

Με φόντο το χιονισμένο τοπίο η εγχώρια showbiz πόζαρε στον φωτογραφικό φακό απολαμβάνοντας το φαινόμενο. Μόνοι τους ή με την οικογένειά τους οι διάσημοι Έλληνες πέρασαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Για κάποιους όμως ο χιονιάς δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, εγκλωβίζοντάς τους ακόμα και στο σπίτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι μια από αυτούς καθώς, είναι εγκλωβισμένη και χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας καθώς η κακοκαιρία πλήττει με σφοδρότητα το λεκανοπέδιο της Αττικής. Έτσι η παρουσιάστρια, όπως έγραψε και στον λογαριασμό στης στο Twitter είναι χωρίς ρεύμα στους -5 βαθμούς. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου, έγραψε: «Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ..»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ