Είναι ένα από τα χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ζουν όμως ένα δυνατό έρωτα. Ο λόγος για τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια και έχουν προσπαθήσει να κρατούν πολύ διακριτική στάση απέναντι στα media. Ωστόσο, η απόφαση της Ναυσικάς να συμμετέχει στο Survivor, έκανε την παίκτρια του reality επιβίωσης να τεστάρει τις αντοχές της και να δεχθεί τα πιο τρυφερά μηνύματα από τον σύντροφό της. Στο okmag συγκεντρώσαμε τις 10 κοινές εμφανίσεις που έχει κάνει αυτά τα δυο χρόνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι. Μαζί τους φυσικά μένει και ο Baby, ο μικρός γάτος της Ναυσικάς του οποίου τη φροντίδα έχει αναλάβει ο καλός της.

Οι δυο τους έχουν κάνει μαζί μερικές επίσημες εμφανίσεις σε κοσμικά events, αλλά και κοινές διακοπές σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά στην Ελλάδα, τη Μύκονο. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μάλιστα ιδιαίτερα κομψή στις εμφανίσεις με τον σύντροφό της.

Δείτε τις 10 κοινές εμφανίσεις που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη:

Η είσοδος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor άλλαξε σίγουρα τις ισορροπίες του ζευγαριού. Αλλά έκανε και τους δυο να ανεθεωρήσουν τις προτεραιότητές τους. Ο Κώστας Πηλαδάκης τη στηρίζει πια μέσα από τα social media, αλλά και με ηχογραφημένα μηνύματσ στα έπαθλα επικοινωνίας. Και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και δεν κρύβει τα συναισθήματά του.

Τα λόγια αγάπης του Κώστα Πηλαδάκη και η εξομολόγηση της Ναυσικάς

Μετά το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε μάλιστα, η Κόκκινη Ομάδα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δέχθηκε ένα τρυφερό και χιουμοριστικό μήνυμα από τον σύντροφό της. «Με αυτά και με αυτά πέρασαν 2,5 μήνες. Τη ζωή μας την έχει κάνει δουλειά – Survivor και πάλι Survivor και δουλειά. Δεν ξέρω πόσο θα σε αξιώσει ο Θεός να κάτσεις, αλλά το αποτύπωμά σου μαζί με τα κιλά σου θα τα αφήσεις στον Άγιο Δομίνικο. Φιλιά σε όλη την ομάδα. Όλες αυτές οι σημερινές διαφωνίες που έχετε, όταν γυρίσεις στην Ελλάδα θα είναι αστείες αναμνήσεις για όλους. Μου λείπεις πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πηλαδάκη.

Αυτά τα λόγια συγκίνησαν τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση τους ανέφερε: «Αγάπη μου, εννοείται ότι αναθεώρησα τις προτεραιότητες αλλά ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ όταν λένε θα είμαστε πάντα μαζ. Αλλά είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα. Σε αγαπάω πάρα πολύ και να απολαμβάνω μαζί σου τα απλά πράγματα. Να με περιμένεις».

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ»

Σε προηγούμενο μήνυμά του, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε αναφέρει: «Έχεις ευλογία που ζεις κάτι ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ. Κι εμείς το ίδιο βέβαια που σε έχουμε στις ζωές μας. Γιατί μας κάνεις περήφανους, με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου.

Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας, άρα ζήστε το όλοι στο maximum. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δεν περίμενα ότι θα το κάνω και αυτό. Μόλις γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε».

«Δεν είναι κούκλος; δυο μέτρα άντρας; Mωρό μου, ήερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα το οποίο δεν θα ήταν δακρύβρεχτο. Ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα, ξέρω ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εμένα. Αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα. Γιατί μπορεί να λείψω μερικές βδομάδες ακόμη αλλά έχουμε πολλά χρόνια να ζήσουμε ακόμα μαζί. Σ’αγαπάω και μου λείπεις», ανέφερε από την πλευρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ