Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε χθες στο Survivor τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Κόκκινη Ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και η παίκτρια δέχθηκε ένα τρυφερό μήνυμα από τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Αν και το σχόλιο που της έστειλε ο καλός της είχε χιουμοριστική διάθεση, εκείνη φάνηκε να συγκινείται. Η τρυφερή εξομολόγηση του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και το «Μου λείπεις πολύ» που της είπε την έκαναν να μιλήσει και για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η ομάδα των διασήμων, ο Κώστας Πηλαδάκης έστειλε με ένα video το μήνυμά του στη Ναυσικά: «Με αυτά και με αυτά πέρασαν 2,5 μήνες. Τη ζωή μας την έχει κάνει δουλειά – Survivor και πάλι Survivor και δουλειά.

Δεν ξέρω πόσο θα σε αξιώσει ο Θεός να κάτσεις, αλλά το αποτύπωμά σου μαζί με τα κιλά σου θα τα αφήσεις στον Άγιο Δομίνικο. Φιλιά σε όλη την ομάδα. Όλες αυτές οι σημερινές διαφωνίες που έχετε, όταν γυρίσεις στην Ελλάδα θα είναι αστείες αναμνήσεις για όλους. Μου λείπεις πολύ».

Αυτά τα λόγια του τη συγκίνησαν κι εκείνη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση τους: «Αγάπη μου, εννοείται ότι αναθεώρησα τις προτεραιότητες αλλά ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ όταν λένε θα είμαστε πάντα μαζί αλλά είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα. Σε αγαπάω πάρα πολύ και να απολαμβάνω μαζί σου τα απλά πράγματα. Να με περιμένεις».

Δείτε την τρυφερή εξομολόγηση του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου:

Η σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ζευγάρι από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ