Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τον 3χρονο γιο του αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η πατρότητα.

O τραγουδιστής ανέφερε στην εκπομπή «Ελένη»: «Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή.

Μου είχε κάποτε η λύδια Παπαϊωάννου: “το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, εάν είσαι σε μια ωραία σχέση κάνε το”. Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι σύντροφος, ένας άνθρωπος που θες να περνάς χρόνο μαζί του» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς»

«Παράλληλα έχει έρθει στη ζωή μου και η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζούμε έχει μικρή διάρκεια και είναι κρίμα να είμαστε ανοιχτοί σε νέες συγκινήσεις»

«Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω «ελεύθερο πνεύμα». Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ