Μέρα γιορτής είναι η σημερινή για τον τραγουδιστή. Ο Μύρωνας Στρατής μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα του και του γιου του για να τους ευχηθεί. Παππούς και εγγονός μοιράζονται το ίδιο όνομα.

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου ο Μύρωνας Στρατής αποφάσισε να μας δείξει μια τρυφερή στιγμή τους. «Χρόνια πολλά στους Νίκους (στη φωτό οι δύο που τα λέμε καθημερινά)» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο μικρός Νικόλας γεννήθηκε τον ΙΟύλιο του 2020. Είναι ο παρπός του έρωτά του μετην Κατερίνα Ζαρπάδα.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Ωστόσο, ο Μύρωνας Στρατής είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η έκταση που είχε πάρει η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν του άρεσε.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το «πούλησα». Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ