Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή 13 Μαΐου για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαρπάδα. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας στο πλευρό τους λίγους καλούς φίλους και στενούς συγγενείς, το ζευγάρι βάφτισε τον 11 μηνών γιο του, που ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2020 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή 13 Μαΐου για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαρπάδα. Το ζευγάρι βάφτισε τον 11 μηνών γιο του, που ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2020 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Το χαρμόσυνο γεγονός που γνωστοποίησε με ένα story του στο Instagram, ο καλός φίλος του τραγουδιστή και επιχειρηματίας, Σάκης Νταντούλας. Στο στιγμιότυπο απεικονίζονται ο Μύρωνας και η Κατερίνα μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας.

O Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα είναι ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε χρόνια, ωστόσο, έχουν κρατήσει τη σχέση τους διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση «επώνυμη» πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου, είναι σαν να βλέπεις τη ζωή σου σε ταινία. Από την αρχή της συγκεκριμένης σχέσης μέχρι το τέλος της, με ρωτούσαν συνεχώς και ήταν αμήχανο», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μύρωνας Στρατής είχε μιλήσει πρώτη φορά για τον ερχομό που γιου του μέσα από την εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο κανάλι του στο YouTube, τα γυρίσματα της οποίας είχε αναγκαστεί να ολοκληρώσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

«Κυρίες και κύριοι, κανονικά έχουμε άλλα δύο επεισόδια Fagaki μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι. Όμως είχαμε ένα ευχάριστο συμβάν… Και το Fagaki γίνεται… μωράκι! Πάνες και μπιμπερό παντού… Κλείνουμε νωρίτερα, μπαίνει το καλοκαίρι. Να είστε καλά…», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, όταν είχε ακουστεί το κλάμα ενός μωρού και ο ίδιος είχε αναφέρει: «Παίρνω τα μπιμπερό, πάω προς τα μέσα και δεν χανόμαστε…».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @sakisntantoulas / @mironasstratis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ