Ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς το καλοκαίρι του 2020. Η σύζυγός του Κατερίνα Ζαρπάδα έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Την ώρα όμως που ο μικρός γεννιόταν κάπου στην Αθήνα, ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Πάτρα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη αποκάλυψε την ιστορία της γέννας του παιδιού του.

«Το παιδί βιάστηκε να έρθει και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Γεννήθηκε και πήρε το όνομα της μαμάς του στο μαιευτήριο γιατί δεν είχαμε προλάβει να “επισημοποιήσουμε” τη σχέση μας» αποκαλύπτει ο Μύρωνας Στρατής. «Ήρθε 1,5 μήνα νωρίτερα».

Πώς έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς; «Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στην Πάτρα όπου κατεβαίνω από τη σκηνή και λαμβάνω ένα μήνυμα από μια φίλη της Κατερίνας που λέει ότι “η Κατερίνα γεννάει κι όλα καλά, προχωράμε”. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Κατάλαβα ότι δεν μου κάνουν πλάκα και έμαθα πως όλα πήγαν καλά. Ανέβηκα να κάνω το δεύτερο μέρος μου στο μαγαζί, πριν κρεμάσω όλο το πρόγραμμα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι ταράχτηκε όταν έμαθε τα νέα αλλά προσπάθησε να συγκρατήσει το συναίσθημα γιατί είχε και να οδηγήσει για την επιστροφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ