Αυτό το κορίτσι δεν φοβάται τις αλλαγές. Η νεαρή Μέισι Γουίλιαμς που έτυχε μεγάλης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας μέσα από τον ρόλο της Άρια Σταρκ στην μεγάλη παραγωγή του HBO Game Of Thrones η οποία προβλήθηκε σε 207 χώρες σε όλο τον κόσμο αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές της στις Σεϋχέλλες.

Μάλιστα η Μέισι Γουίλιαμς αστειεύτηκε ότι πλέον μπορεί να πλένει το κεφάλι της με το σαπούνι για το πρόσωπο απλοποιώντας έτσι τις διαδικασίες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Νωρίτερα φέτος, έκανε τα μαλλιά της πλατινέ όπως και τα φρύδια της για τον ρόλο της σε σειρά για τους Sex Pistols.

Και λίγο μετά το τέλος της 8ης σεζόν της στο Game of Thrones ως Άρια το 2019, η Γουίλιαμς αποχωρίστηκε τα φυσικά καστανά μαλλιά της και απόλαυσε για λίγο τον εαυτό της με μαλλιά στο ροζ της τσιχλόφουσκας. «Το λατρεύω, είναι ένα εντελώς νέο εμένα», είχε πει εκείνη την εποχή.

Πάντως το νέο της κούρεμα θυμίζει αρκετά εκείνο του συντρόφου της Ρέμπεν Σέλμπι όπως μαρτυρά και η ανάρτηση με εκείνο που είχε κάνει τον περασμένο Μάϊο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ