Μια σειρά από αστεία στιγμιότυπα ανέβασε ο Παντελής Καναράκης από την τελευταία του συνάντηση με τη Ρούλα Κορομηλά. Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να ρωτά, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια με πόσα λεφτά θα επέστρεφε στην τηλεόραση. Σημειώνοντας βέβαια ότι προϋπόθεση θα ήταν να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που δεν το γουστάρει καθόλου.

«Πας καλά; Τι σημασία έχουν τα λεφτά άμα δεν γουστάρεις ένα πρόγραμμα; Καμία σημασία δεν έχουν. Άμα δεν το γουστάρω και δεν μου αρέσει, δεν το κάνω. Απλό», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά. Το σοβαρό ύφος της παρουσιάστριας έκανε τον φίλο της να υπογραμμίσει ότι της φυσικά επρόκειτο για ένα υποθετικό σενάριο. «Καλά, δεν στα έδωσε κανένας. Λέμε τώρα, υποθετικά μιλάμε», είπε και γέλασαν και οι δύο.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση ήταν το γύρισμα για την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» όπου θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον καλό της φίλο Σταμάτη Σπανουδάκη. Κι ενώ δεν έχει σκοπό, όπως φαίνεται, να επιστρέψει σε κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση, μας θυμίζει συχνά μέσα από throwback φωτογραφίες την σπουδαία πορεία της σε αυτή.

Οι συναντήσεις τους και τα αστεία βίντεο

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Παντελής Καραναράκης είναι πολλά χρόνια φίλοι. Περνούν μάλιστα αρκετό χρόνο μαζί πηγαίνοντας ο ένας στο σπίτι του άλλου. Κάποιες από αυτές τις φορές, ο ηθοποιός που είναι γνωστός για το χιούμορ του έχει τραβήξει αστεία βίντεο με διαλόγους τους.

Δείτε παρακάτω μερικά ακόμα βίντεο που έχει ανεβάσει ο Παντελής Καναράκης από τις συναντήσεις τους. «Οι ιστορίες του καναπέ. Γι’ αυτό υπάρχουνε κι οι φίλοι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε ένα από τα πιο πρόσφατα.

Αντίστοιχα αστεία στιγμιότυπα έχουμε δει όμως να ανεβάζει ο Παντελής Καναράκης και με μία ακόμα αγαπημένη του φίλη. Δεν είναι άλλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Σε ένα από αυτά δίνουν tips για ελληνικό καμάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ