Τη μητέρα του στο Ηρώδειο καμάρωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης το βράδυ της Τετάρτης 13/10. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και παρακολούθησε την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα» όπου συμμετείχε η γνωστή ηθοποιός με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Βασίλη Σκουλά.

Η Μαρία Τζομπανάκη που έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί της Κρήτης, συμμετείχε με χαρά στην παράσταση αφιέρωμα στον τόπο καταγωγής της και έκανε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική εμφάνιση στη σκηνή του θεάτρου.

Στο κοινό ήταν φυσικά ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος βρέθηκε και στα παρασκήνια για να την συγχαρεί από κοντά. Ακόμη, το «παρών» στη βραδιά έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, αλλά και ο συμπρωταγωνιστής της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ορφέα Αυγουστίδη από τον «Σασμό», Δημήτρης Λάλος.

Η εκδήλωση αφιέρωμα στην Κρήτη, αποτέλεσε ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού για την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού.

Στόχος του Συλλόγου είναι να βρεθούν οι πόροι για μία καμπάνια εκστρατεία ενημέρωσης στα ΜΜΕ και στα λύκεια της χώρας για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, την κύρια αιτία κακώσεων του νωτιαίου μυελού.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ