Μια αποκάλυψη για την οικογένειά της έκανε η Μαρία Τζομπανάκη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Σασμός» που κατάγεται από την Κρήτη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως και η ίδια, όπως η ηρωίδα της στη σειρά, έχει εμπλακεί σε βεντέτα. Η ίδια συγκινημένη δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού πως σταμάτησε μια βεντέτα πριν να αρχίσει, γιατί φοβήθηκε για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Συγκεκριμένα, στην ιστορία της οικογένειάς της υπήρχε μια βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά της, ενώ κι εκείνη αναγκάστηκε να σταματήσει μια βεντέτα το 1989. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν σάζεις μια βεντέτα που μπορεί να σε αφορά και προσωπικά, δηλαδή να έχει να κάνει με το αίμα και της δικής σου οικογένειας, κοστίζει πάρα πολύ. Αλλά είχα γίνει ήδη μητέρα και σκεφτόμουν το παιδί μου που ήταν αγόρι και που θα μπορούσε να εμπλακεί στο μέλλον σε τέτοιες ιστορίες, αθώος γαρ. Είχα κάνει κάτι το οποίο ευόδωσε και δόξα τω Θεώ σταμάτησαν όλα εκεί.

Είναι μεγάλη τιμή να κάνεις έναν σασμό. Είμαι μεγάλη μαχαιριά στην ιστορία της Κρήτης η βεντέτα. Είναι λάθος να απαντάς στο κακό με κακό. Το κακό γιγαντώνει και θα το πληρώσεις και συνήθως το πληρώνουν οι αθώοι».

Κατά τη διάρκειά της συνέντευξής της στη Ναταλία γερμανού, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε στην ηρωίδα που ενσαρκώνει στον «Σασμό», στην Καλλιόπη Σταματάκη, στην πρώτη συνεργασία με τον γιο της και στο πώς νιώθει τώρα που απέκτησε το πρώτο της εγγόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ