Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τις τελευταίες ημέρες για τις ανάγκες προώθησης της σειράς Maestro που έχει ξεκινήσει την παγκόσμια πορεία της μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Μετά την Νέα Υόρκη όπου βραβεύτηκε σε σχετική εκδήλωση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Εκεί βρέθηκε μία ειδική εκδήλωση μαζί με τον επικεφαλής της πλατφόρμας του Netflix, Τέντ Σαράντος και ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς του Χόλιγουντ όπως η Νία Βαρντάλος, η Μαρία Μενούνος και ο Τζον Στάμος.

Τη στήριξη της στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έδειξαν όχι μόνο με την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και με τα θερμά λόγια τους σε σχετικές αναρτήσεις στα social media.

«Δώστε σημασία στο Maestro in Blue στο Netflix. Μια ελληνική παραγωγή. Έτσι όλοι οι Έλληνες εμφανιστήκαμε για να τη στηρίξουμε χθες το βράδυ», ανέφερε η Μαρία Μενούνος και συνέχισε: «A big fat greek προβολή» (σ.σ. λογοπαίγνιο με την ταινία My Big Fat Greek Wedding).

«Σας ευχαριστούμε που φιλοξενήσατε μια υπέροχη βραδιά τιμώντας την ελληνική αφήγηση», είπε αναφερόμενη στον co-Ceo του Netflix Τεντ Σαράντος και έπειτα η Μαρία Μενούνος χαρακτήρισε «πρωταθλητή Έλληνα σκηνοθέτη» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη επισημαίνοντας πόσο καλή είναι η σειρά.

«Ευχαριστώ Μαρία!Σας ευχαριστώ για όλα. Χάρηκα που σας είδα χθες το βράδυ», απάντησε στο σχετικό post ο Χριστόφορος Παπακάλιατης.

Με επίσης θερμά λόγια μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη σειρά ο ηθοποιός Τζον Στάμος. «Ευχαριστούμε τον ατρόμητο Έλληνα ηγέτη μας Τεντ Σαράντος που έφερε την εκπληκτική δουλειά ενός ταλαντούχου, όμορφου νέου, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη σειρά του Maestro in Blue. Πρέπει να δείτε αυτήν την υπέροχα φτιαγμένη σειρά που γυρίστηκε στην πατρίδα μας», ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ