Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες για την προώθηση της επιτυχημένης σειράς του Maestro και παρευρέθηκε σε μία ειδική εκδήλωση μαζί με τον επικεφαλής της πλατφόρμας του Netflix, Τέντ Σαράντος.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια της παγκόσμιας κυκλοφορίας της σειράς Maestro γνωστή και ως Maestro in Blue στο Netflix, από την περασμένη Παρασκευή.

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να ευχαριστήσει τον Τεντ Σαράντος και τους συνεργάτες του. Μάλιστα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε βλλέπουμε ότι στο πλευρό του βρέθηκαν όλοι οι Έλληνες του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος, η Μαρία Μενούνος και ο Τζον Στάμος.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη και την ευτυχία που ένιωσα απόψε. Ευχαριστώ τον κ. Σαράντος και την υπέροχη ομάδα σας για μια καταπληκτική βραδιά. Το Maestro in Blue είναι πλέον η πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται παγκοσμίως στο Netflix.

Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο Λος Άντζελες και για την καταπληκτική υποδοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ