Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα επαγγελματικά της, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την μήνυση που έκανε στη Google.

«Δεν είμαι καλά, έχω χάσει δουλειές, έχω χάσει το κέφι μου… Μας τιμωρεί ο Θεός, είμαστε κακά παιδιά!» και όταν ρωτήθηκε για το Dancing with the stars είπε: «Dancing; Ποιο dancing; Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά στην πορεία δεν έγινε απλά…», είπε αρχικά για συνεχίσει αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις; Είμαι με τα κορίτσια. Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Στην πυρά, που λέει και η Βίσση; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε. Λυπάμαι τη γυναίκα του αλλά κυρίως το παιδί του…».

Επιπλέον, δήλωσε πως έκανε μήνυση στην Google γιατί έγραφε πως είναι μεγαλύτερη. «Είχα πρόθεση να το κάνω, με πρόλαβε ο ιός. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει η google να το ξέρετε και ήθελα να το αφαιρέσω. Όπως το αφαίρεσα και από τη Φίνος Φιλμ. Τουλάχιστον δέκα χρόνια παραπάνω γράφει πως είμαι», είπε.

Η ηθοποιός είχε θελήσει ξανά να υπερασπιστεί το θέατρο, καθώς είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, χαρακτηρίζοντάς τον ψυχικά ασθενή, και αποκάλυψε ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμα κι εκείνη στο παρελθόν.

«Καταρχήν με μαλώσανε. Εκ των υστέρων υπήρχαν και κάποια τηλέφωνα απειλητικά “γιατί τον στηρίζεις”. Τίποτα δεν στηρίζω. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Γιατί αυτός ο διχασμός;

Ήταν κάποιοι συνάδελφοι. Δύο τρεις μου λένε “πρέπει να τον θάψουμε”. Μα θαμμένος είναι, απλά δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Είστε τρελοί; Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;», συνέχισε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει -γιατί δεν είμαι και ψυχολόγος- να είναι ασθενής. Θα μπορούσε να είχε εκατομμύρια γυναίκες με το κύρος του, την γοητεία του εμένα με πονάει».

«Το είχα πει ότι με φλέρταρε. Του άρεσα. Και… με κάποιους τρόπους αλλά όχι επιθετικούς. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Μα παιδιά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά, αλλά και σε εταιρείες και σε σουπερμάρκετ» τόνισε κι αποκάλυψε «Με έχουν πλησιάσει με τους γνωστούς επιθετικούς τρόπους αλλά δεν τους πέρασε. Ήταν μεγάλοι και πολύ δυνατά ονόματα. Και να σου πω και κάτι; Τι κάθεσαι χριστιανή μου; Φύγε από τη δουλειά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ