Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε τον γιο του τον περασμένο Σεπτέμβρη. Έκτοτε δημοσιεύει ανά διαστήματα φωτογραφίες που αφορούν στον μικρό που απέκτησε με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και αφορούν στα όσα κάνουν μπαμπάς και γιος στον ελεύθερο χρόνο του σεφ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιχείρησε τα πρώτα μαθήματα μπιλιάρδου στον γιο του αναφέροντας ότι θα ξεκινήσουν από τα βασικά. Το δεύτερο μάθημα περιλάμβανε κυριακάτικο ψάρεμα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τη βόλτα του στη θάλασσα με τον μικρό. Στερεωμένο στο παιδικό κάθισμα του γιου του βρισκόταν το καλάμι του ψαρέματος. «Μάθημα δεύτερο: ψαρεματάκι», έγραψε ο σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτού του νέου «ταξιδιού» και μοιράζεται ενίοτε πράγματα που μπορεί να αφορούν στον γιο του. Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα ιδιαίτερα δώρα που έχει δεχτεί για εκείνον. Για παράδειγμα ένα σετ από πετσέτες στο χρώμα της μέντας με το σήμα του Masterchef για τον Κουτσόπουλο Junior. Αλλά και τα πρωτότυπα δώρα της γιαγιάς του μικρού.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαράκι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους», είχε γράψει ο σεφ λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του γιου του.

«Στον γιο μου δε διαβάζω συνταγές αλλά εισαγωγές από βινύλια» έχει αναφέρει ακόμα για εκείνον. Παράλληλα, ο σεφ έχει αποκαλύψει ότι ο γιος του είναι ένα καλοβολο παιδί. Φαίνεται άλλωστε και από τις περιπέτειες που βιώνει με τον μπαμπά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ