Πατέρας έγινε πριν από λίγες μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο σεφ μάλιστα δεν διστάζει να δείξει τη χαρά του. Την Κυριακή μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το πρόσωπό του δίπλα σε ένα μπαλόνι που έγραφε «It’s a boy». Το τρυφερό του μήνυμα ήταν συγκινητικό.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαράκι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους» σημείωσε ο Μaster Chef.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν γονείς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο περίπου χρόνια και ο γιος τους ήρθε και τους γέμισε με χαμόγελα χαράς. Ο κριτής του MasterChef με το αστείρευτο χιούμορ και η ταλαντούχα ηθοποιός υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 16/9. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η καλή του όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ο έρωτας όμως του ζευγαριού δεν κρύβεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ