Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο περίπου χρόνια και ο γιος τους ήρθε και τους γέμισε με χαμόγελα χαράς. Ο κριτής του MasterChef με το αστείρευτο χιούμορ και η ταλαντούχα ηθοποιός υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 16/9. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η καλή του όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ο έρωτας όμως του ζευγαριού δεν κρύβεται.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός γνωρίστηκαν μέσω των social media και από τότε είναι αχώριστοι. Από τον Νοέμβριο του 2021 ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ έχουν συνεργαστεί μαζί και στο ραδιόφωνο του Samano. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου κάνουν λίγες και καλές κοινές εμφανίσει. Και φυσικά στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα.

Λίγους μήνες πριν από τον ερχομό του γιου τους, (τον Ιούνιο του 2022) βρέθηκε μαζί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και έδωσαν το «παρών» στη sold out συναυλία του Εισβολέα με τους Χατζηφραγκέτα. Στο αποκλειστικό video του okmag είχαμε δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με την έγκυο σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, ποτέ δεν κρύφθηκαν. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλούν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Οι κοινές εμφανίσεις τους είναι λίγες και επιλεκτικές.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Τον Σεπτέμβριο του 2020 το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο και στην παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό». Οι δυο τους εμφανίστηκαν φορώντας τις μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό και είδαν μαζί τη θεατρική παράσταση.

Τον Απρίλιο του 2021 το ζευγάρι κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο. Οι δυο τους πήγαν να δουν τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αήττητο Σπάτων. Ο γνωστός σεφ είναι γέννημα θρέμμα από τη Νέα Σμύρνη και όποτε βρίσκει χρόνο στηρίζει την ομάδα του.

Τον Ιούνιο του 2021 η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος. Στην παρέα τους ήταν και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τι κι αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αγαπά τα social media και κάνει εύστοχα σχόλια στο Twitter, ο ίδιος δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή σε αυτά. Έτσι, η μία και μοναδική (ως τώρα) selfie του ζευγαριού έχει δημοσιευθεί από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Τον Νοέμβρη του 2021 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στο θέατρο Ακάδημος για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι άθικτοι», όπου πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Εκεί μίλησε με λόγια αγάπης για το κορίτσι του, που λίγους μήνες αργότερα έμεινε έγκυος και ετοιμάζεται να τον κάνει για πρώτη φορά πατέρα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο έρωτας με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ