Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γνώρισε το νέο του «φιλαράκι» όπως τον αποκαλεί. «Είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, αλλά νιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά», ανέφερε σε μια συγκινητική ανάρτηση ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον νεογέννητο γιο του.

Σε μια ακόμα συγκινητική ανάρτηση προχωρά και πάλι ο σεφ. Αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας δείχνει μπλουζάκια και αξεσουάρ που προορίζονται για τον γιο του, από τη γιαγιά του μικρού.

Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι αυτά αναγράφουν την ομάδα του Πανιώνιου πάνω!

Ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι μεγάλη αγάπη του αποτελεί ο Πανιώνιος. Μάλιστα στα νεανικά του χρόνια αγωνιζόταν σε αυτόν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί δυο περίπου χρόνια και ο γιος τους ήρθε και τους γέμισε με χαμόγελα χαράς. Ο κριτής του MasterChef με το αστείρευτο χιούμορ και η ταλαντούχα ηθοποιός υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 16/9. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η καλή του όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ο έρωτας όμως του ζευγαριού δεν κρύβεται.

Λίγους μήνες πριν από τον ερχομό του γιου τους, (τον Ιούνιο του 2022) το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Έδωσαν το «παρών» στη sold out συναυλία του Εισβολέα με τους Χατζηφραγκέτα. Στο αποκλειστικό video του okmag είχαμε δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με την έγκυο σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Εξάλλου ένα από τα πράγματα που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του MasterChef, εκτός από το χιούμορ του και τη ζεστασιά που πάντα αντιμετώπιζε τους διαγωνιζόμενους ήταν και η μεγάλη του αγάπη στη μουσική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ