Το Maestro υπήρξε μία από τις σειρές της σεζόν που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άγγιξε μέσα από τη σειρά του όλα τα μείζονα θέματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό.

Η σειρά ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα αναμένεται όμως να επιστρέψει στις οθόνες μας, για τη δεύτερη σεζόν της.

Οι νέες προσθήκες στη σειρά Maestro

To cast της σειράς θα επιστρέψει, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και αρκετό καιρό, αναμένονται όμως και νέες προσθήκες.

Ανάμεσα σε αυτές και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη νέα σεζόν της σειράς.

Η ηθοποιός μίλησε στο ΤΥΠΟΣ TV για την πορεία της ως ηθοποιός, για τον ρόλο της στη σειρά «Όρκος», αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τη νέα σεζόν θα επιστρέψει ο «Όρκος» στην ΕΡΤ1 με νέα επεισόδια. Ποια στοιχεία σου έκαναν το «κλικ» για να πεις το «ναι»; Είσαι από τους ανθρώπους που διαλέγεις πολύ προσεκτικά τηλεοπτικές δουλειές.

-«Υπήρξαν πολλά στοιχεία που με έκαναν να θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την ιδιαίτερη σειρά. Αρχικά, η σύνθεση της ομάδας και ο σκηνοθέτης Χρίστος Γεωργίου, που εκτιμώ πολύ και τον θεωρώ φίλο. Διάβασα μετά το σενάριο, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που η Τίνα Καμπίτση μπλέκει το αστυνομικό με το ιατρικό στοιχείο.

Θεώρησα ότι είναι μία ιστορία πολύ δυνατή και σύγχρονη. Last but not least, όλοι οι ηθοποιοί που αγαπώ πολύ. Δεν είναι τυχαίο που περάσαμε υπέροχα εννέα μήνες. Τόσον καιρό και δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα».

Ετοιμάζεις κάτι άλλο;

– «Συζητώ μία ταινία και κάτι τηλεοπτικό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Θα κάνεις γκεστ εμφάνιση στο Maestro;

– «Ναι! Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό γκεστ, είπα αμέσως το «ναι»!

Ποιον ρόλο θα κάνεις;

-«Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ