Η Λένα Μαντά ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς παντρεύεται σήμερα, Τετάρτη 25/8 η αγαπημένη κόρη της, Μαρία!

Η διάσημη συγγραφέας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο της κόρης της ενώ είδαμε και σε πολλα stories ότι από νωρίς ξεκίνησαν τα γλέντια και τους χορούς γι’ αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

(Instagram/lenamanta.official)
(Instagram/lenamanta.official)

Η Μαρία Μαντά μας έδειξε σχεδόν όλες τις προετοιμασίες που κάνει λίγες ώρες πριν παντρευτεί τον Στέλιο Φωτόπουλο και όπως την βλέπουμε στα βίντεο, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

(Instagram/maria_manta_zz)
(Instagram/maria_manta_zz)

Το νυφικό της όπως λέει είναι όπως το ονειρεύτηκε. Μάλιστα, η Λένα Μαντά πήγε μαζί με την κόρη της να το παραλάβουν.

Τόσο η κόρη όσο και η μητέρα, ανυπομονούν για την σημερινή μέρα που ξέρουν ότι θα τους μείνει αξέχαστη.

Η εξομολόγηση της Λένας Μαντά για την υγεία του συζύγου της

Ο γάμος της κόρης τους τούς έχει φέρει μεγάλη χαρά, που ήρθε μετά από δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πέρασαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό η Λένα Μαντά είχε αναφέρει για τον σύζυγό της ότι: «Πήγε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο με 65% οξυγόνο, ήταν αρνητικός στον Covid, δεν ξέρω αν τον πέρασε πριν. Ο Γιώργος είχε ήδη πρόβλημα, είχε ΧΑΠ, οδήγησε σε μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμασταν σε περιοδεία, βαφτίσαμε τον εγγονό μας στην Κοζάνη. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τον εαυτό του. Δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο».

Διαβάστε επίσης: Λένα Μαντά: Ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση υγείας του συζύγου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ