Ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος, νοσηλεύεται από την Τρίτη 20/5 στον Ευαγγελισμό. Η συγγραφέας είναι διαρκώς στο πλευρό του και προχώρησε σε ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για τις παρουσιάσεις του νέου της βιβλίου.

Πριν από λίγη ώρα η Λένα Μαντά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα που έλαβε και τους ενημέρωσε για την κατάσταση υγείας του συζύγου της.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά

«Ξέρω ότι μας νοιάζεστε. Μου το είπαν τα γεμάτα αγάπη μηνύματα που λαμβάνω κάθε μέρα, όλη μέρα! Να ξέρετε τα διαβάζω όλα, αλλά δεν μπορώ ν´ απαντήσω σε όλα… Ο Γιώργος επιτέλους άρχισε να βελτιώνεται.

Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά αποφύγαμε (στο παρά πέντε πάλι) τα δυσάρεστα. Ακύρωσα κάθε μου παρουσίαση και ζήτω συγνώμη, αλλά ακόμα είμαστε στο νοσοκομείο και δεν ξέρω πότε θα πάρει εξιτήριο.

Αυτό που προέχει για μένα είναι να επιστρέψει σπίτι υγιής ξανά ώστε να συνοδέψει την κόρη του νύφη στην εκκλησία στο τέλος του καλοκαιριού. Σε άλλο ποστ θα σας πω πόση διαφορά κάνει ένα μήνυμα από ομοτέχνους (και ήταν πολλοί να ξέρετε) που έδειξαν με κάθε τρόπο την αγάπη τους… Στέλνω σε όλους φιλί γλυκό», έγραψε η Λέντα Μαντά.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Λένα Μαντά: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του συζύγου της και οι νέες ακυρώσεις στις παρουσιάσεις της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ