Η Κρυσταλλία Ρήγα έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια, που τον περασμένο Δεκέμριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά μαλλιά της.

Εν όψει καλοκαιριού επισκέφθηκε τον hairstylist Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο στο beauty house που διατηρεί στην Κηφισιά και αφέθηκε στα χέρια του, υιοθετώντας πια την τάση του κοντού – αυστηρού καρέ. Μάλιστα, επέλεξε να αλλάξει και το χρώμα το μαλλιών της, από γλυκό καστανό σκούρο σε blue black.

Φανερά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η Κρυσταλλία έσπευσε να το παρουσιάσει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Έτσι, δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα που τις συνόδευε: “New me!!! Και πόσο πολύ το είχα ανάγκη!!! Thanks στο χρυσοχέρη Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο! Do you like?!!!”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes που συγκέντρωσε η ανάρτησή της ήταν χιλιάδες μέσα σε λίγα λεπτά και τα σχόλια για το ανανεωμένο look της άκρως κολακευτικά.

Φωτογραφίες: Instagram/crystallia__

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ