Τέσσερις επώνυμες κυρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη ντυμένες στα ροζ για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης και όχι μόνο η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού της 25ης Οκτωβρίου. Πρέπει να υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. Πρέπει να υπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη.

Για αυτό η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδώρου δημιούργησε φορέματα και νυφικά σε pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από επώνυμες Ελληνίδες για καλό σκοπό. Ο στόχος είναι να μεταδώσουν πιο δυνατά την ελπίδα, την πίστη και τα όνειρα σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Ευγενία Σαμαρά, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Δήμητρα Κατσαφάδου έγιναν πρέσβειρες που πήραν μέρος στην εκστρατεία μας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Φωτογραφήθηκαν από την καταξιωμένη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Τα μαλλιά τους και το make up επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Σταματίου , Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Ρία Κανακάρη.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ευγενία Σαμαρά

Κρυσταλλία Ρήγα

Δήμητρα Κατσαφάδου

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών θα διατεθούν στο «Άλμα Ζωής». Τα φορέματα σε pink αποχρώσεις όπως και τα νυφικά της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου θα τα βρείτε στα ατελιέ Bridalloft Athens.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ