Ο γιος της Νικηφόρος είναι τώρα 14 μηνών και η Κρυσταλλία Ρήγα είναι ξετρελαμένη μαζί του σε βαθμό που δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει 18.000 παιδιά. «Πάντα έλεγα θέλω πολλά παιδιά. Ιδανικά θέλω 4. Τώρα μετά τον Νικηφόρο που είδα πως είναι, το πάω πιο σιγά», εξηγεί η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night show. Επισημαίνοντας πως ο μικρός της πρίγκιπας, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά έχει αλλάξει τα πράγματα στη ζωή της, αλλά παράλληλα ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον ερχομό του.

Καθώς μιλά η ίδια για τα παιδικά της χρόνια περιγράφει πως ήταν αγοροκόριτσο και όχι η ωραία του σχολείου. «Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες», λέει η τραγουδίστρια.

Μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθονται φέτος στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η Κρυσταλλία έκανε την αυτοκριτική της για αυτόν τον νέο της ρόλο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι οι συνεντεύξεις δεν την κάνουν να νιώθει πολύ άνετα. «Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου», σχολίασε με χαλαρή διάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ