Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Καραφώτης που κλήθηκε να αποχαιρετίσει τον πιο πιστό του φίλο, τον σκύλο του, Robbie που πέθανε. Ο γνωστός τραγουδιστής που είχε αδυναμία στον τετράποδο φίλο του βιώνει την απώλειά του. Ο Κώστας Καραφώτης μάλιστα συγκινεί με τον αποχαιρετισμό στον σκύλο του που σήμαινε για εκείνον τόσα πολλά.

«Μικρέ μου, το ταξίδι μας παρέα, τελειώνει εδώ! Ήσουν υπέροχος μέχρι το τέλος! Σ’ευχαριστώ για όλα. καλή ξεκούραση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραφώτης ευχαριστώντας όσους τον φρόντιζαν μέχρι σήμερα. Ο Robbie άλλωστε ήταν η αδυναμία του.

Οι αναρτήσεις του Κώστα Καραφώτη με τον σκύλο του:

Ο ίδιος είχε ανεβάσει και στο παρελθόν φωτογραφίες με τον σκύλο του αναφέροντας: «Τον αγαπώ… Για όλα τα (σ’ αγαπώ) που μου λέει καθημερινά, τα (είμαι εδώ), τα (μου λείπεις). Για όλες τις σιωπές που μαζί του γίνονται διαφορετικές. Για όλα όσα μου λέει και για όσα δεν μου λέει αλλά τα νιώθω να φτάνουν ως την άλλη άκρη της ψυχής μου. Για το μοίρασμα,την πίστη,την αφοσιώση,την εμπιστοσύνη».

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Κώστας Καραφώτης είχε αναφέρει για τον σκύλο του: «Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμένα αυτό το πλάσμα».

Ο Robbie,το αριστοκρατικό Doberman του Κώστα Καραφώτη ήρθε στη ζωή του το 2009. Ήταν δώρο ενός φίλου του και αμέσως έγινε η καλύτερή του συντροφιά. παρόλο που στο παρελθόν ο τραγουδιστής φοβόταν, όπως είχε αποκαλύψει στο Πρώτο Θέμα, αυτή τη ράτσα σκυλιών, τον Robbie τον είχε κοντά του από κουτάβι και οι δυο τους ήταν αχώριστοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ