Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ιλένια Ουίλιαμς βρίσκονται στην Ίο απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος και τραγουδίστρια δεν έχουν κρύψει ότι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φίλες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Τόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όσο και η Ιλένια Ουίλιαμς μοιράστηκαν στιγμιότυπα από ξενοδοχείο όπου έμειναν στον Μυλοπότα στην Ίο.

Τι είχαν απαντήσει η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για τη σχέση τους;

Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο ρωτήθηκε για την Ιλένια Ουίλιαμς και αν βρίσκονται σε σχέση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

«Πριν από έναν μήνα με έβγαζαν ζευγάρι με τη Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο. Και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν με την Ιλένια. Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Εδώ και 6-7 χρόνια που έχω βγει από το Survivor δεν έχω δώσει δικαίωμα. Που είχα σχέσεις, είτε επώνυμες, είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Αυτοί που πουλάνε τη σχέση τους – όποιος την πουλάει- να μιλάτε με αυτούς. Μια χαρά όμορφη κοπέλα είναι. Κι εσύ όμορφη είσαι. Κι ο καμεραμάν μια χαρά, χαμογελαστό παλικάρι», ανέφερε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη «Super Κατερίνα» είχε δώσει και η Ιλένια Ουίλιαμς τη δική της απάντηση: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;». «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;», ρώτησε ξανά η ρεπόρτερ με την Ιλένια Ουίλιαμς να απαντά: «Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε με τον πατέρα μου. Γενικώς είναι κοντά μου», είχε αρκεστεί να πει. Επιπλέον είχε δηλώσει ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ