Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε μια αίσθηση για την εμπειρία του στο Survivor All Star μιλώντας στη «Super Κατερίνα» και απάντησε στις φήμες ότι είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή. Μόνο τα προβλήματα υγείας. Προχωράμε. Πάω εδώ στο μαγαζάκι μου. Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα. Όποτε βγω σε κάποια εκπομπή. Αυτή τη στιγμή με περιορίζει το συμβόλαιο. Επειδή ήδη έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί κι εγώ, έχουν πιεστεί όλοι, καλύτερα να μη μιλήσουμε. Να πάω να εξαργυρώσω ό,τι λέει το συμβόλαιο», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για την Ιλένια Ουίλιαμς και αν βρίσκονται σε σχέση, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

«Πριν από έναν μήνα με έβγαζαν ζευγάρι με τη Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο. Και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν με την Ιλένια. Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Εδώ και 6-7 χρόνια που έχω βγει από το Survivor δεν έχω δώσει δικαίωμα. Που είχα σχέσεις, είτε επώνυμες, είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Αυτοί που πουλάνε τη σχέση τους – όποιος την πουλάει- να μιλάτε με αυτούς. Μια χαρά όμορφη κοπέλα είναι. Κι εσύ όμορφη είσαι. Κι ο καμεραμάν μια χαρά, χαμογελαστό παλικάρι», ανέφερε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη «Super Κατερίνα» μία ημέρα πριν τη δική της απάντηση είχε δώσει και η Ιλένια Ουίλιαμς. «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;». «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;», ρώτησε ξανά η ρεπόρτερ με την Ιλένα Ουίλιαμς να απαντά: «Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε με τον πατέρα μου. Γενικώς είναι κοντά μου», είχε αρκεστεί να πει. Επιπλέον είχε δηλώσει ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ