Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να έχει αποκαλυφθεί τις τελευταίες ώρες. Καθώς τα ρεπορτάζ θέλουν την Ιλένια Ουίλιαμς και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να βρίσκονται σε σχέση. Η Ιλένια Ουίλιαμς ρωτήθηκε από τη εκπομπή «Super Κατερίνα» και με χαμόγελο δήλωσε πως είναι πολύ καλά ωστόσο δεν θέλησε να παραδεχτεί ανοιχτά κάτι για την προσωπική της ζωή.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Ιλένια Ουίλιαμς αν είναι ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο εκείνη ξαφνιασμένη απάντησε: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;». «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο;», ρώτησε ξανά η ρεπόρτερ με την Ιλένα Ουίλιαμς να απαντά: «Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε με τον πατέρα μου. Γενικώς είναι κοντά μου».

Στη συνέχεια ως προς την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Και να είχα και σχέση και με οποιονδήποτε δεν θα σου το έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να γίνει ξανά»

Τέλος, ανέφερε: «Για το Survivor θα ρωτήσετε τον Κώστα όταν έρθει. Δεν έχω τίποτα να πω για αυτό».

Ωστόσο, η ρεπόρτερ της εκπομπής Έλενας Πολυκάρπου επέμεινε ότι οι δυο τους είναι μαζί.

Σημειώνουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένιας Ουίλιαμς όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Μάλιστα εμφανίστηκε και στην κηδεία που έγινε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ