Μια νέα κοινή εμφάνιση έκαναν αυτές τις μέρες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το γνωστό ζευγάρι που αγαπά τις Τέχνες βρέθηκε μαζί στο Ηρώδειο και τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξε ένα μαύρο σύνολο που το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα,μ ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εμφανίστηκε με ένα navy πουκάμισο.

Αν και οι δυο τους αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις, στις λίγεςε φορές που τους έχουμε δει μαζί είναι χαλαροί και στοργικοί ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά. Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω», είχε απαντήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα.

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης αρκετοί ήταν αυτοί που πρόσεξαν τη βέρα στο δεξί του χέρι. Στις ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το σενάριο του να έχει παντρευτεί. Αρκέστηκε στο να χαμογελάσει και να κάνει χιούμορ.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη άλλωστε ζουν τα τελευταία χρόνια μια πολύ όμορφη και ουσιαστική σχέση την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους μάλιστα στις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του βρίσκονται σε αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα που αγαπούν και οι δυο πολύ.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ