Στην επίσημη παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος Greek Islands του Χρύσανθου Πανά (εκδόσεις Assouline) βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του ζευγαριού που οι φήμες θέλουν να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι χόρεψαν σε νησιώτικους ρυθμούς.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά. Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω», είχε απαντήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα.

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης αρκετοί ήταν αυτοί που πρόσεξαν τη βέρα στο δεξί του χέρι. Στις ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το σενάριο του να έχει παντρευτεί. Αρκέστηκε στο να χαμογελάσει και να κάνει χιούμορ.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη άλλωστε ζουν τα τελευταία χρόνια μια πολύ όμορφη και ουσιαστική σχέση την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ