Η Κλόι Καρντάσιαν βρέθηκε καλεσμένη στο The Kelly Clarkson Show και ρωτήθηκε αν θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της δηλώνοντας πως δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά.

Η Κλόι έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της Τρίσταν Τόμπσον, την 4χρονη σήμερα, Τρου και τον γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν δύο μήνες, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Έκλεισε το μαγαζί», απάντησε χιουμοριστικά στην ερώτηση αν θέλει να κάνει άλλα παιδιά. «Έχω ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Ένα από το καθένα δηλαδή. Είναι συναρπαστικό. Νομίζω ότι είμαι εντάξει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της, ο οποίος ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και δήλωσε: «Είναι υπέροχο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία και είμαι ευγνώμων».

Όπως τόνισε στη συνέχεια, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία αυτή, αν δεν είχε την αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν η οποία απέκτησε την κόρη της, Σικάγο και τον μικρό Ψαλμ μέσω παρένθετης μητέρας.

«Αν δεν ήταν η Κιμ, σίγουρα δεν θα ένιωθα τόσο άνετα με αυτό. Την έβλεπα όμως, να περνάει αυτό το ταξίδι και ήταν τόσο “ανοιχτή” κι άνετη που με ενέπνευσε. Αν και εγώ ήμουν λίγο πιο περίεργη. Ήταν μια άγνωστη γυναίκα που έπρεπε να εμπιστευτώ», εξηγεί.

«Ήταν καταπληκτική ωστόσο. Την αγάπησα πολύ. Αλλά από τη στιγμή που τη γνώρισα, της είπα “λοιπόν, θα είσαι μαζί μου όλη την ώρα. Πρέπει να ξέρω τι τρως, πώς κοιμάσαι, πώς νιώθεις κλπ”», συμπληρώνει. Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα το όνομα του γιου της, αν και η μικρή Τρου επιμένει να τον πουν «Σνόουι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ