Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας οι εικόνες με το νεογέννητο μωρό της Κλόι Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον. Το πρώην ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την Τρου υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειας, μέσω παρένθετης μητέρας πριν από ενάμιση μήνα.

Και για πρώτη φορά στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του The Kardashians στο Hulu η Κλόι Καρντάσιαν μας δείχνει πλάνα από τον τοκετό του γιου τους, που έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες, καθώς και τη συγκινητική στιγμή που μπόρεσε να κρατήσει το νεογέννητο για πρώτη φορά.

Ωστόσο, η στιγμή είχε και μια θλίψη, με την Κλόι να ομολογεί ότι ένιωθε ένα «σκοτεινό σύννεφο» καθώς είχε ανακαλύψει πρόσφατα ότι ο Τρίσταν την είχε απατήσει ξανά.

Το σκάνδαλο με την απιστία του άσου του NBA έφερε τριγμούς στη σχέση του με την Κλόι Καρντάσιαν, οι δυο τους όμως είχαν αποφασίσει πολύ πριν να αποκτήσουν ένα μωρό με παρένθετη μητέρα.

«Η Κλόι είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για την ευλογία που της έδωσε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόι να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είχε αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Καρντάσιαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η γέννηση του νέου μέλος της οικογένειας έφερε μεγάλη χαρά. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, μιας και όπως είχε γίνει γνωστό μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Τρίσταν Τόμσον, η Κλόι είχε προχωρήσει τη ζωή της.

Φωτογραφίες: Hulu, The Daily Mail.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ