Το φύλο του δεύτερου παιδιού της Kλόε Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον φέρεται να αποκαλύφθηκε. Την Τετάρτη η 38χρονη σταρ του reality και ο 31χρονος παίκτης του NBA, οι οποίοι είναι ήδη γονείς της 4χρονης Τρου, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Την είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος Τύπου της Κλόι Καρντάσιαν.

Τώρα η Page Six αποκαλύπτει ότι το δεύτερο παιδί τους είναι αγόρι. «Η Κλόι πάντα ήθελε έναν αδερφό για την Τρου και αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του μωρού με την υποστήριξη της οικογένειάς της», είπε μια πηγή στο δημοσίευμα, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια.

Η Kλόι και ο Τρίσταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2016 και καλωσόρισαν την κόρη τους τον Απρίλιο του 2018. Έχουν χωρίσει και έχουν επανασυνδεθεί αρκετές φορές αφού εκέινος την απάτησε.

Τον Δεκέμβριο του 2021, αναφέρθηκε ότι ο Tρίσταν είχε αποκτήσει έναν γιο, με τη Μάραλι Νίκολς, ενώ έβγαινε με την Kλόι. Η Μάριλι Νίκολς, υποστηρίζει, ότι το μωρό, που έφερε στον κόσμο είναι και του διάσημου μπασκετμπολίστα και κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο, ζητώντας οικονομική ενίσχυση για την ανατροφή του γιου του Τέο, όμως ο 31χρονος, Τρίσταν Τόμσον αρνήθηκε να πληρώσει. Αργότερα επιβεβαίωσε την πατρότητα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Kλόι, η οποία χώρισε μαζί του λίγο μετά το δημοσίευμα της είδησης.

Το 2020 και το 2021, η Καρντάσιαν κατέγραψε την προσπάθειά της να αποκτήσει άλλο μωρό με τον αγαπημένο της στο Keeping Up with the Kardashians. Μάλιστα ανακάλυψε ότι υπάρχει «80% πιθανότητα» να αποβάλει εάν έμενε ξανά έγκυος.

Μετά από αυτό, οι δυο τους εξερεύνησαν την παρένθετη μητρότητα. «Θέλω οπωσδήποτε η Τρου να έχει ένα άλλο αδερφάκι και νομίζω, ξέρετε, είναι εγωιστικό εκ μέρους μου αν δεν της το δώσω», έλεγε η Kλόι εκείνη την εποχή. «Αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι όποια και να επιλέξουμε ως παρένθετο θα είναι η κατάλληλη για την οικογένειά μας. Δεν βιάζομαι απλώς να κάνω κάτι, οπότε αν βρω μια γυναίκα μέσα στον επόμενο χρόνο, θα το επιχειρήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ