Οι Καρντάσιανς θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και να τρέφουν συνεχώς το ενδιαφέρον του κόσμου. Έναν περίπου χρόνο μετά το φινάλε του Keeping Up With The Kardashians που τις καθιέρωσε ως τηλεπερσόνες, οι Καρντάσιανς και οι Τζένερς επανενώνονται για το νέο ριάλιτι The Kardashians. Λίγο πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα για τον επόμενο μήνα, η διάσημη οικογένεια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Variety και αποκάλυψε όσα πρόκειται να δούμε από τη ζωή τους στο νέο τους τηλεοπτικό project στην πλατφόρμα Hulu.

Μετά από όλη την επιτυχία και τον τεράστιο πλούτο που έχουν συγκεντρώσει τα μέλη της διάσημης οικογένειας γιατί συνεχίζουν και με δεύτερο σόου. «Τα χρήματα έχουν πάντα σημασία», λέει η Τζένερ όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή δικτύου. «Νομίζω ότι κάποιος θα ήταν ανόητος να πει ότι τα χρήματα δεν έχουν πια σημασία».

Η τηλεόραση ήταν πάντα μέρος του επιχειρηματικού μοντέλου των Καρντάσιαν Kardashian. Ήταν πρωτίστως τηλεοπτικοί αστέρες και χωρίς την υποστήριξη ενός τηλεοπτικού σόου είναι πιθανόν οι δευτερεύουσες επιχειρήσεις τους να υπέφεραν. Όλα τα μέλη της οικογένειας θα αποκομίσουν τα ίδια κέρδη από το σόου, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Κλόι στο Variety.

Πιο ανοιχτή από τις αδερφές για να συζητήσει για όσα θα δούμε από την ερωτική της ζωή ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον νέο της φίλο Πιτ Ντέιβιντσον. Η Κιμ δήλωσε ότι δεν έχει κάνει γυρίσματα μαζί του και πως δεν είναι αρνητική, ούτε εκείνος θα έλεγε στις κάμερες να φύγουν αν συνέβαινε ένα γεγονός και ήταν εκεί. «Νομίζω ότι μπορεί να κινηματογραφήσω κάτι πραγματικά συναρπαστικό που έρχεται, αλλά δεν θα ήταν για αυτή τη σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ωστόσο, οι τηλεθεατές του The Kardashians θα μάθουν λεπτομέρειες για τη σχέση τους αφού θα αναφερθεί στη γνωριμία τους όπως και στο διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουεστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ