Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιαν και η οικογένεια Τζένερ αν ο χρόνος περνούσε από πάνω τους φυσικά και δεν είχαν ενδώσει σε πλαστικές επεμβάσεις. Η διάσημη οικογένεια που είναι γνωστή για την αγάπη της στις αισθητικές παρεμβάσεις εμφανίζεται πολύ διαφορετική σε ένα ψηφιακά τροποποιημένο βίντεο που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Το κλιπ, που δημιουργήθηκε από τους δημοφιλείς Αυστραλούς streamers Vandahood Live, υπολογίζει πώς θα έμοιαζαν σήμερα η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλόι Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν χωρίς πλαστικές. Τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν στο κλιπ είναι από το περσινό ειδικό φινάλε του Keeping Up with the Kardashians.

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν κάνει πλαστικές ή αισθητικές επεμβάσεις υπάρχουν μερικές εμφανείς διαφορές μεταξύ της εικόνας τους και του βίντεο όπως είναι τα πολύ πιο λεπτά χείλη της Κάιλι και η μύτη της Κλόι.

Η Κάιλι είχε κάνει την αποκάλυψη όταν εμφανιζόταν στο reality, όπου δήλωσε σε μια εξομολόγηση ότι είχε βάλει «προσωρινά lip fillers» επειδή τα λεπτά της χείλη ήταν μια «ανασφάλεια μου».

Η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδερφή της Κάιλι, Κλόι, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου αφιερώματος Keeping Up with the Kardashians της οικογένειάς της πέρυσι ότι έκανε επέμβαση στη μύτη την άνοιξη του 2019.

«Σε όλη μου τη ζωή θα έλεγα – πάντα ήθελα να γίνει η μύτη μου, για πάντα. Αλλά είναι στη μέση του προσώπου σου και είναι τρομακτικό να το σκέφτεσαι. Αλλά τελικά πήρα το κουράγιο, και το κατάφερα, και το λατρεύω», εξήγησε η Κλόι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ