Εναλλακτικές διακοπές έκανε φέτος σε Γαύδο και Κρήτη η Κλέλια Ρένεση μαζί με την κόρη της, Κοραλία και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή ηθοποιός που αποχαιρέτησε τον ρόλο της «Καίτης Κίτσο» στη «Μουρμούρα» θέλησε να περάσει λίγες όμορφες στιγμές στα ελληνικά νησιά.

Οι διακοπές της είχαν φυσικά τα απρόοπτα τους, με τη γνωστή ηθοποιό να έχει ένα ατύχημα και να βρίσκεται στο τοπικό ιατρείο του νησιού, όπου συνειδητοποίησε πως υπάρχει έλλειψη βασικών φαρμάκων.Ωστόσο, υπήρξαν και πολλές όμορφες στιγμές με την κόρη της, αλλά και τον κόσμο ποπυ μοιράστηκε όμορφες εμπειρίες.

Η Κλέλια Ρένεση έκανε τον απολογισμό των διακοπών της και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, αλλά και Video με την κόρη της να σέρνει τον χορό σε πανηγύρι.

«Τα μέρη είναι οι άνθρωποι που συναντάμε! Δεν υπάρχει διακοπή χωρίς νέο ξεκίνημα. Πλούτισα παραπάνω αφήνοντας με στα χέρια των νησιών και των ανθρώπων. Γαύδος και Κρήτη πάντα με αφήνουν άναυδη! Μαγικοί τόποι και μαγικοί άνθρωποι!

Γεια σου Πορταλιό, παρεάκι μου με τις λιχουδιές σου, τα ψαράκια σου και τη διάσημη μους σοκολάτας. @xelonagavdos, στα καρεκλάκια σου ξέχασα για λίγο ποια είμαι και που πάω. Γεια σου Μάνο @manosvynichakis μου για τα γούστα που βγάλαμε και για την όμορφη παρέα, μερακλής απ’ τους λίγους. Γεια σου Giorgos Matheakis καπετάνιε μου με τις κακαβιές σου και το φιλόξενο καΐκι σου, Βασίλη γιατρέ σ’ ευχαριστώ και εγώ και το ποδαράκι μου, καπετάν-Αντρέα μαζί σου ταξιδεύω και με εξάρι Δυτικό, παρεάκι της παραλίας σ’ αγαπω, σαρακήνικο μου και κέδρε μου σ’ ευχαριστώ για όλα, τις σκιές τις βουτιές τα εύκολα, τα δύσκολα, τους βοριάδες, τους δυτικούς, τα γλέντια, Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_, τις ιστορίες, τη συντροφιά. Γαύδος, το μεγάλο σχολείο…

Φεύγοντας άφησα λίγο από εμένα εκεί και πήρα πολύ από εκεί μαζί μου να έχω να πορεύομαι..

Κρήτη μαγική, όλους τους δρόμους ανοίγεις και εκεί που με πιάνει λάστιχο, μπροστά μου βουλκανιζατέρ, δίπλα ιατρείο για το πόδι μου και φίλη μου βρίσκει το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο, απαραίτητο για το επόμενο πέρασμα μου από Κίσσαμο για Κύθηρα. Και σαν θαύμα βρέθηκα στο Regina Hotel Chania», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα που είχε στη Γαύδο και η καταγγελία της 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ