Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει τις διακοπές της στη Γαύδο και όπως αποκάλυψε σήμερα είχε ένα ατύχημα. Έπεσε μαγειρικό λάδι στο πόδι της, κάηκε και χρειάστηκε να πάει στο ιατρικό κέντρο.

Ωστόσο, η ηθοποιός κατήγγειλε μέσα από τα Instagram Stories της πως ενώ βρήκε τον γιατρό του νησιού δεν μπορούν να μπουν μέσα στο ιατρείο καθώς δεν έχουν κλειδί.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι!

Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους» κατήγγειλε η Κλέλια Ρένεση. Λίγο αργότερα, κατάφερε να μπει στο ιατρείο και να της περιποιηθούν το έγκαυμα.

Διαβάστε επίσης:
Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή αποχαιρετιστήρια αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ