Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show της Τρίτης βρέθηκε ο Κίμων Κουρής. Ο εισαγγελέας Μαυρίδης από τη σειρά «Παγιδευμένοι» μίλησε για τους γονείς του αλλά και για τη διάσπαση προσοχής.

«Παρόλο που ο πατέρας μου ήταν γιατρός, δεν ήθελε να ακολουθήσω το επάγγελμά του. Έχω γενναιόδωρους γονείς και έχουμε μια υγιή σχέση. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια και με διάβαζε αλλά είχα και διάσπαση προσοχής και δυσκολευόταν. Ήμουν ατίθασος. Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να κάθομαι ακίνητος σε μια καρέκλα» είπε ο Κίμων Κουρής.

Και πρόσθεσε: «Δυσκολεύτηκα πολύ στο διάβασμα στη σχολή και πολλές φορές ρωτούσα τους συμφοιτητές μου τι αναφέρει το έργο. Ξενυχτούσα για να διαβάσω. Πέρασα στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής στις Σέρρες. Πήγα πήρα τα βιβλία και δεν τα άνοιγα και εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… Μια λανθασμένη επαγγελματική επιλογή μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μίζερη ζωή. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Η παρέα μου με τον Αποστόλη Τότσικα, με επηρέασε και μου έλεγε να δώσω εξετάσεις να μπω στη σχολή. Είδα το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, είδα ότι γινόντουσαν σεμινάρια και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ