Τι κι αν έδειχναν τρελά ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετά από εννιά μήνες κοινής πορείς η Κιμ Καρντάσιαν χώρισε από τον Πιτ Ντέιβιντσον. Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του τον Οκτώβρη του 2021, αλλά αποφάσισε να τραβήξει πια δρόμους χωριστούς.

Στην αρχή της σχέσης η διάσημη τηλεπερσόνα και ο επιχειρηματίας παρουσίασε το σόου Saturday Night Live κράτησαν χαμηλούς τόνους. Η Κιμ Καρντάσιαν είχε χωρίσει από τον Κάνιε Γουέστ και δεν ήθελε να προκαλέσει.Οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν με τον πρώην σύζυγό της μνέχρι και να απειλεί τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Οι πρώτες δυσκολίες ξεπεράστηκαν, το ζευγάρι έκανε μαζί τα πρώτα ταξίδια και τις εμφανίσεις του και δήλωνε full in love. Η Κιμ Καρντάσιαν, μάλιστα αφού περίμενε να περάσουν πρώτα 6 μήνες σχέσεης γνώρισε τον Πιτ στα παιδιά της και τον λάτρεψαν. Ο 28χρονος, μάλιστα, χάρηκε τόσο με αυτήν τη συνάντηση και αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει και ο ίδιος σύντομα την ευθύνη της πατρότητας.

Ωστόσο, τώρα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Το E!Online και το People, επικαλούμενα καλά πληροφορημένες πηγές, μεταδίδουν ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους.

Ο εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το αν χώρισε ή όχι η διάσημη τηλεπερσόνα, ενώ ο εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ