Μάλλον ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν είναι ο τύπος της διάσημης τραγουδίστριας. Η Κέιτι Πέρι έπαιζε με ένα από τα δημοφιλή φίλτρα του TikTok όταν ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν επιλέχθηκε από αυτό ως «εραστής» της. Η Κέιτι Πέρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον μορφασμό της που υποδείκνυε ότι μάλλον δεν συμφωνεί καθόλου με αυτή την επιλογή.

Στο διασκεδαστικό βίντεο γίνονται τυχαίες επιλογές που προβλέπουν το μελλοντικό σπίτι, ερωτικό σύντροφο, το αυτοκίνητο καθώς και των αριθμό παιδιών που θα κάνει κάποιος.

«Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η Κιμ Καρντάσιαν με αυτό (ή ο Ορλάντο)» σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα του βίντεό της η Κέιτι Πέρι.

@katyperry No offense @Kim Kardashian ♬ House With A View – Cyn

Οι θαυμαστές της το διασκέδασαν με την ψυχή τους σχολιάζοντας με ευφάνταστους τρόπους το TikTok βίντεο της τραγουδίστριας ανυπομονώντας για κάποια αντίδραση από την Κιμ Καρντάσιαν.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μόνη «μαντεψιά» του παιχνιδιού που προκάλεσε εντυπώσεις. Τα 6 παιδιά που προέβλεψε το παιχνίδι ότι θα αποκτήσει σχολιάστηκαν επίσης.

Τόσο η Κέιτι Πέρι όσο και ο Ορλάντο Μπλουμ βέβαια θα ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Πηγή ανέφερε στο ET την περασμένη εβδομάδα ότι το ζευγάρι είναι «πολύ ερωτευμένο και θα ήθελε να επεκτείνει την οικογένειά του».

«Η Κέιτι και ο Ορλάντο τα πάνε πολύ καλά και καταπληκτικά. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή. Επίσης, έχουν βρει πώς να εξισορροπήσουν τα πολυάσχολα προγράμματά τους, αλλά και να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον», ανέφερε συγκεκριμένα.

Εξάλλου και η ίδια η Κέιτι Πέρι είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία ανοιχτά. Η κόρη του ζευγαριού Ντέιζι Νταβ θα κλείσει τα 2 της χρόνια τον επόμενο μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ