Την πρώτη έκθεση ζωγραφικής πραγματοποίησε η Κατερίνα Πεφτίτση στο Κουκάκι. Το κορίτσι που γνωρίσαμε ως plus size model μέσα από το GNTM και μονοπώλησε τον ενδιαφέρον με τον γάμο της με τον queer σύντροφό της και τον χωρισμό τους, υλοποίησε ένα από τα πιο μεγάλα όνειρά της και έκθεσε του πινακές της.

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στο okmag η Κατερίνα Πεφτίτση αποκάλυψε το νέο της πάθος με τη ζωγραφική και το όνειρό της να βρει έναν χώρο, όπου και θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Στην έκθεσή της που πραγματοποιήθηκε στο Κουκάκι, η Κατερίνα Πεφτίτση υποδέχθηκε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλα και ανθρώπους από τον χώρο της Τέχνης.

Το τελευταίο διάστημα ασχολείσαι με τη ζωγραφική και έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά από πίνακες. Πώς προέκυψε η ανάγκη για αυτή την Τέχνη;

Προέκυψε από την ανάγκη μου να εκφραστώ και να κάνω εικόνα όσα νιώθω. Είχα περάσει από μια δύσκολη περίοδό της ζωής μου. Πήγαινα σε ψυχολόγο και οι συνεδρίες είχαν φθάσει σε ένα επίπεδο που άρχισα να ζωγραφίζω αυτό που νιώθω και να εκφράζω με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά μου. Έπειτα από αυτό έκανα ένα ταξίδι, ένιωσα καλύτερα με εμένα και θεώρησα πως χρειάζεται αυτά που έχω ζωγραφίσει και με εξέφραζαν να τα δώσω σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ετοιμάζω μια έκθεση ζωγραφικής στην Ελλάδα.

Με βάση αυτό το κομμάτι της Τέχνης που ασχολείσαι ποιος θα ήταν ο μελλοντικός στόχος σου;

Θα ήθελα τα έργα μου να βρεθούν στα χέρια ανθρώπων που ταυτίζονται με αυτά που βλέπουν και ίσως βρουν κομμάτια τους πάνω σε αυτούς τους πίνακες. Δεν θα μου άρεσε να πάρουν ένα έργο επειδή το έφτιαξα εγώ, αλλά επειδή ταυτίζονται με το ίδιο το έργο.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Πεφτίτση στο okmag: Ο λόγος που χώρισε από τον queer σύζυγό της και το νέο μεγάλο της πάθος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ