Μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της Κατερίνας Καινούργιου είναι πάντα ενδιαφέρουσα. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μια φημολογούμενη σοβαρή κρίση και αποστασιοποίηση για την παρουσιάστρια και το σύντροφό της, αλλά κι μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα επανασύνδεση. Μιλάμε για τον δεσμό της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο που κλυδωνίστηκε πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά και τα σενάρια που θέλουν τους δυο τους να τα έχουν ξαναβρεί.

Όπως μάλιστα έγραψε και η Soula Glamorous την Τρίτη, «ξαφνικά και απότομα η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκριδη Παναγόπουλου είχε μπει σε παύση. Όμως κανένας από τους δυο δεν είχε προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του. Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε  ρεπόρτερ Σούλας και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: «μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». Από την πλευρά ΚατΚεν σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό». 

Εμείς ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στα posts της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης τις τελευταίες μέρες κάνει like σε όλες τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας. Και αυτό σίγουρα λέει πολλά για το σημερινό… στάτους της σχέσης τους. Άλλωστε και η Κατερίνα πλέον δείχνει πολύ πιο κεφάτη και χαρούμενη και στην πρωινή της εκπομπή. Δεν είναι μόνο θέμα τηλεθέασης μάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ