Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» Κατερίνα Γερονικολού προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η τελευταία περίοδος για εκείνη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη περιείχε μια σειρά από ατυχίες που την έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στη ζωή της, όπως τη σημασία που θα δίνει στα υλικά αντικείμενα. Η συνέντευξή της Κατερίνας Γερονικολού έτυχε να συμπέσει με μια δύσκολη επέτειο, εκείνη της απώλειας του μπαμπά της, τον οποίο η ηθοποιός έχασε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

«Άφησα αρκετή αθωότητα πίσω όταν έχασα τον μπαμπά. Ότι πρέπει να συγχωρείς τη ζωή για αυτά που σου δίνει. Όταν δεν σου φέρεται καλά η ζωή. Γιατί δεν πιστεύω ότι όλα είναι προαποφασισμένα. Την αθωότητα ότι όλα είναι ροζ. Ήμουν στην κοριτσίστικη αθώα ύπαρξη και κατάλαβα ότι η ζωή δεν είναι ρόδινη», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε» είπε ακόμα η Κατερίνα Γερονικολού για τον μπαμπά της.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω», εξηγώντας για κάποια κομβικά σημεία στη ζωή που συχνά σκέφτεσαι όσα έγιναν πριν και μετά από αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ