Η Κατερίνα Γερονικολού, μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη ταξίδεψαν με προορισμό τους το Μπαλί στην Ινδονησία. Πρώτη φορά εκτός Ευρώπης για την ηθοποιό με σκοπό το ζευγάρι να γεμίσει με εικόνες ξεχωριστές το μυαλό μακριά από τα όσα μπορεί να τους απασχολούν καθημερινά.

Η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκάλυψε μάλιστα για τις ατυχίες που είχε το ζευγάρι φέτος. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσαν θύματα ληστών, οι οποίοι τους αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας από το σπίτι τους. Στη συνέχεια, έκανε γνωστό ότι στο ταξίδι τους στην Ινδονησία δεν κύλησαν όλα ομαλά, καθώς έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με όλα μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το “μάθημα” είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού σε μία από τις αναρτήσεις της από το Μπαλί στην Ινδονησία.

Στις εικόνες που μοιράζονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν το πρωινό τους δίπλα στην πισίνα. Το ζευγάρι άφησε πίσω την ταλαιπωρία και όλα τα στραβά και κράτησε την όμορφη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ