Ο άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα στον Snik και τον Light επισκίασε τα φετινά Mad VMA 2022. Λίγες ώρες μετά τη βραδιά και όλοι συζητούν τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που βρέθηκαν εκεί θέλοντας να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Η βραδιά όμως, όπως σημειώνει η Καίτη Γαρμπή, εξελίχθηκε σε «θρίλερ».

Η τραγουδίστρια, που απέσπασε το τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας της, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Ελπίζει πως όλα όσα έγιναν θα γίνουν αφορμή να απομυθοποιήσουν τα «είδωλά» τους.

«Θρίλερ ζήσαμε χτες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή», έγραψε στα social media της η Καίτη Γαρμπή.

«Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε . Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», σημείωσε.

Στη συνέχεια έγραψε: «Εγώ ήμουν εκεί για να πάρω ένα τιμητικό βραβείο από σας που μου το δώσατε για την καλλιτεχνική μου προσφορά 30+ χρόνων».

«Γι’ αυτό έμεινα. Οι τράπερ με τους μπράβους τους έπρεπε να φύγουν κι όχι κάποιος από μας», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ