Άνευ προηγουμένου ήταν τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου στο Tae Kwon Do. Πλήθος καλλιτεχνών και κόσμου βρέθηκαν στην 19η απονομή των βραβείων για να απολαύσουν μια γιορτή της μουσικής, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απίστευτο καβγά. Για άγνωστη αιτία ο Light και ο Snik πιάστηκαν στα χέρια.

Ο άγριος καβγάς τους προκάλεσε μεγάλη ένταση με το κοινό να βλέπει μέχρι και καρέκλες να εκσφεδονίζονται. Οι καλλιτέχνες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις πρώτες θέσεις των Vips που έγινε το σκηνικό τράπηκαν σε φυγή.

Τη στιγμή του άγριου καβγά η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν όρθια μπροστά από τη θέση της καθώς ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Και βρέθηκε εν μέσω της συμπλοκής των δυο τράπερ. Στην ίδια δύσκολη θέση και η Κική Τσόλκα με την Anastasia που στέκονταν λίγα πιο πέρα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» η Ρούλα Κορομηλά και η Έλενα Παπαρίζου είναι καλά στην υγεία τους μετά τα επεισόδια. Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα αποκάλυψε πως τη στιγμή του καβγά η Έλενα Παπαρίζου αγκάλιασε τη Marseaux και την Ιωάννα από το Voice για να τις προστατέψει. Την ίδια στιγμή, και εκείνη προσπάθησε να την προστατεύσει ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο συνεργάτης της από τους Antique.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε κάποιους μικρούς τραυματισμούς, αλλά είναι καλά στην υγεία της.

Μετά το περιστατικό ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν και αυτός που ανέβηκε στη σκηνή και παρακάλεσε του τράπερ να καθίσουν ήσυχα.

Ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας: «Ξεκίνησε ένας ξυλοδαρμός άνευ λόγου και αιτίες. Την προηγούμενη του live ακούστηκαν κάποια πράγματα και ειπώθηκε από τον Light να μην τους βάλουν μαζί. Ο Light στις πρόβες υπαινίχθηκε ότι κάτι θα κάνει. Τα πράγματα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν από το Mad και δεν τους έβαλαν τον ένα δίπλα στον άλλον. Όλοι όσοι θα βραβεύονταν ήταν στον ίδιο χώρο».

Μιλώντας για την Τάμτα αποκάλυψε ότι επειδή ο Τάσος Ξιαρχό είδε μια ύποπτη κίνηση, κρίθηκε αναγκαίο να την απομακρύνουν από τη σκηνή.

Τέλος, ο Γιώργος Ασημινάκης ανέφερε ότι ο καθένας είχε 5 με έξι μπράβους τριγύρω του.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι παρά τα δυο περιστατικά βιας στο κοινό υπήρξε και τρίτος καβγάς στα παρασκήνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ